Zima v hotelu Lenka

ZIMNÍ POBYT VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

Ubytování v hotelu Lenka je ideální volbou pro zimní pobyt ve Špindlerově Mlýně, zejména pro milovníky lyžování.

Hotel se nachází přímo v areálu Svatý Petr, jen 3 minuty chůze od 6sedačkové lanovky, což zajišťuje snadný přístup na sjezdovky a bezkonkurenční pohodlí pro lyžaře.

Naši hosté mají jako jediní povolený vjezd přímo do areálu, což znamená, že se nemusíte starat o dopravu v zimních podmínkách. Parkování je zajištěno na třech parkovištích přímo u hotelu.

Pokud hledáte ubytování v zimě ve Špindlerově Mlýně, hotel Lenka vám poskytne komfort i bezprostřední blízkost k lyžování v nádherné zimní přírodě Krkonoš.

ŠPINDLERŮV MLÝN

Ve Špindlerově Mlýně je v provozu 5 lanových drah – jedna šestisedačková (RWE line Svatý Petr), tři čtyřsedačkové (Medvědín, Hromovka a Labská) a jedna dvousedačková (Svatý Petr) a 12 vleků (na Horních Mísečkách, na Stohu…).

Celková přepravní kapacita je nejméně 18 000 osob za hodinu, které mohou jezdit po 25 km sjezdových tratí. V rámci celého Špindlerova Mlýna platí jednotné jízdné. Areály Svatý Petr, Medvědín a Labská jsou mezi sebou propojeny také pravidelnou linkou Ski Busu.

Webové stránky provozovatele www.skiareal.cz

Aktuální informace o provozu lanovek: www.skiareal.cz/aktualni-provoz

Zapůjčení lyžařského vybavení

Vybavení lze vypůjčit jednoduše a rychle. V případě dotazů Vám rádi poradíme na recepci.

AREÁL SVATÝ PETR

Svatý Petr je nejvýznamnějším centrem sportovního dění ve Špindlerově Mlýně.

Každým rokem je dějištěm mnoha významných sportovních akcí. V areálu Svatý Petr jsou v zimní sezóně v provozu dvě lanové dráhy – 6sedačková lanovka RWE line Svatý Petr – Pláň a 2sedačková lanovka na FIS World Cup černé sjezdovce. Dále pak lyžařský vlek v horní části černé sjezdovky. Modrá sjezdovka Svatý Petr-Pláň je se svými 2700 metry nejdelší ve Špindlerově mlýně.

Svatý Petr nabízí kvalitní, technicky zasněžované, denně upravované sjezdové tratě jak pro náročné lyžaře, tak i pro začátečníky. Zdejší sjezdové tratě jsou co do délky převýšení i úpravy nejkvalitnější v rámci celé ČR.