Pobytové balíčky

Restaurace

Pobyt na hotelu Lenka o víkendu

Přijeďte o víkendu na Špindlerova Mlýna do Hotelu Lenka. Užijte si výlet lanovkou a můžete si aktivně odpočinout při objevování Krkonoš.

3 dny

2 noci

Polopenze

od 4 990 Kč

Pobyt na hotelu Lenka ve všední dny

Udělejte si volno v týdnu a přijeďte do Hotelu Lenka. Součástí balíčku jsou jízdenky lanovkou každý den. Přijeďte si odpočinout do Špindlerova Mlýna.

3 dny

2 noci

Polopenze

od 4 490 Kč

Pobyt pro jednotlivce každého věku na 3 noci

Pro aktivní jedince je vhodný tento pobyt, při kterém si můžete vyzkoušet Nordic Walking, projet se lanovkou a poznávat Krkonoše.

4 dny

3 noci

Polopenze

od 3 750 Kč

Pobyt pro jednotlivce každého věku na 5 nocí

Prožijte aktivní pobyt v Krkonoších. Využijte možnost zapůjčení Nordic Walking a večer si odpočinete v hotelové sauně, kterou budete mít se slevou. 

5 dní

4 noci

Polopenze

od 5 990 Kč

Pobyt pro jednotlivce každého věku na 7 nocí

Užijte si aktivní týden v Krkonoších. Můžete si zapůjčit Nordic Walking, využijte jízdenky na lanovku a také slevu na hotelovou saunu. Užijte si týden na maximum.

8 dní

7 nocí

Polopenze

od 8 090 Kč

Aktivní dovolená plná výletů v přírodě

Prožijte aktivní dovolenou v Krkonoších.Využijte jízdenky na lanovku na Medvědín nebo Svatý Petr, slevu na masáž a také polopenzi. Užijte si aktivní dovolenou naplno.

5, 6 nebo 7 dní

4, 5 nebo 6 nocí

Polopenze

od 8 990 Kč

Podzimní relaxace v hotelu Lenka

Odpočiňte si a načerpejte sílu v klidné části Špindlerova Mlýna. Zahřejte tělo i duši, využijte jízdenky na lanovku, slevu do hotelové sauny a masáž přímo na hotelu. Užijte si klidný a ničím nerušený pobyt.

3 nebo 5 dní

2 nebo 4 noci

Polopenze

od 4 690 Kč

Balíček pro seniory 65+ na hotelu Lenka

Přijeďte si užít dovolenou podle Vašeho gusta do Krkonoš. Vyražte na výlety po okolí a využijte jízdenky na lanovku Medvědín nebo Svatý Petr v ceně pobytu. Stravte krásné chvíle ve Špindlerově Mlýně.

5 nebo 8 dní

4 nebo 7 nocí

Polopenze

od 7 700Kč